Vapenlös (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Asp
Utgivningsdatum
2022-07-06
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189707108
Vapenlös (ljudbok)

Vapenlös Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-06

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Marion börjar nysta i barndomsvännens försvinnande sätts ett händelseförlopp i rullning som hon aldrig kunnat föreställa sig. Den förr så lågmälda vardagen förvandlas till en jakt efter sanning, närhet och svar. I takt med att fler bitar läggs till pusslet kommer hon närmare gåtans lösning, och närmare den kärlek hon aldrig kunnat släppa.

En roman om att finna sitt sammanhang och om att väcka glöden i den själ som göms i en begränsad kropp.

"Ekhem lyckas med konststycket att berätta en spännande historia mestadels inifrån ett sovrum. Det är insiktsfullt gestaltat om livet med ME, kärlek, vänskap och social utsatthet."
/ Monica Wiksten Gideonsson, BTJ häftet nr 20, 2020
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vapenlös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd och bra
  -, 16 februari 2023

  En fantastisk berättelse, spännande, gripande, berörande. Intressanta personer, som jag kommer att sakna nu när boken är slut. Och att få insikt hur ett liv med ME kan se ut. Så bra bok. Rekommenderas!

 2. Varm och spännande
  Aurora, 3 augusti 2022

  En bok som lyckas fånga så många känslor och ge en viktig inblick i vardagen med kronisk sjukdom. En historia med många lager som gör det svårt att lägga den ifrån sig. Jag rekommenderar alla att läsa/lyssna på den!

 3. Vill läsa igen
  -, 16 juli 2022

  Älskar att kunna spegla mig i huvudrollen. Mycket väl beskrivet om ME. Spänning och fantasi som gav mig tankar och hopp. Önskar nu denna som film.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Cecilia Ekhem