Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Sägnen om Amornia (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
437
Utgivningsdatum
2022-11-22
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
215 x 141 x 34 mm
Vikt
540 g
SAB
uHc
ISBN
9789189707184

Demondolken

Kartonnage,  Svenska, 2022-11-22
187
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Längst ner i bergets hjärta brann en eld, en stor sjö av flytande sten som smält av hettan omgärdade den eviga lågan. Det var här som dolken smitts. Ett vapen så fruktat att det berättats historier om det i generation efter generation sedan dess. Berättelserna om dolken blev till myter och senare till legender. Långt, långt fram i tiden nedtecknades dess namn, den kallades demondolken.

Agnes vaknade av att något pressade mot hennes bröst. Det sista hon kom ihåg var ett enormt eldklot som kom emot henne. Med en viljeansträngning tvingade hon upp först det ena ögonlocket och sedan det andra. Allt var suddigt. Hon slöt ögonen igen och när hon öppnade dem klarnade blicken. Hon kunde se en kontur av något svart som rörde sig. Så, som genom ett trollslag, fick hon åter fokus. Med ett kraxande läte fick hon fram Misse.

Mildred rös till. Hon hörde Bogard ropa på dvärgarnas kung. Innan Rofoir hann svara kom ett vrål uppifrån. En enorm eldkvast sprutade ut ur käften på den svarta besten. Han dök ner mot Eracks skepp. Mildred såg en silverfärgad skepnad sätta kurs mot samma mål. Slaget om Amornia hade börjat.

Demondolken är den fjärde delen i Sägnen om Amornia. De tre första böckerna i serien Stenbrons hemlighet, Den röda spiran och Silverdrakens återkomst har blivit uppskattade av såväl läsare som kritiker. En klassisk portalfantasy som brinner av berättarglädje och mystik, spänning och karaktärer att älska är ett av många omdömen. De tre första böckerna är översatta till engelska och finns utgivna i över hundra länder: The secret of the stone bridge, The crimson sceptre och The return of the silver dragon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Demondolken
  2. +
  3. I Lilleputtarnas land

De som köpt den här boken har ofta också köpt I Lilleputtarnas land av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 346 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av J F Wren