Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Clary-sviten
Utgivningsdatum
2022-08-17
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
210 x 136 x 70 mm
Vikt
970 g
SAB
Hc
ISBN
9789189707214

Clary-sviten. Bok 1-3

Häftad,  Svenska, 2022-08-17
459
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Paketet innehåller de tre första böckerna i Clary-sviten: Fina flickor, Clarys krig och Ärans pris.

Fina flickor:
Marianne E. Gunve presenterar ett ambivalent kvinnoporträtt med närhet och nerv och med ett blommigt språk på mörk botten. Vi får följa Clary från första förälskelsen och vidare in i en våldsam relationshistoria som i grunden likaväl skulle kunna utspela sig idag. Längtan är ibland större än hennes hjärta mäktar med och det krävs mod för att bli en kvinna som kan stå upp för sig själv.

Clarys krig:
Clary väcks av ett åskväder samtidigt som Andra världskriget bryter ut. Bruksorten lyssnar till statsministerns medborgartal och rustar för oår. Kriget mot maken Bruno fortsätter. Han lovar mycket, men kan han hålla löftena? Tillvaron förmörkas av hot och ödesdigra val tvingar Clary till flera strider. Styrkan i henne växer och de mål hon har uppsatt för sin yrkeskarriär närmar sig.

Ärans pris:
Tredje romanen om Clary och Bruno i den lilla svenska bruksorten. Andra världskriget är slut och Brunos nederlag är ett faktum. Föreningen där han kände sig både hemma och sedd är sedan länge nedlagd och ingen vill längre kännas vid de tidigare sympatierna med nationalsocialisterna och Hitler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »