Taylors frukt & bär (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2023-08-18
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Bergdahl, Pernilla (foto)
Illustratör/Fotograf
Kalle Forss
SAB
Qdd,Qe
ISBN
9789189713185
Taylors frukt & bär (inbunden)

Taylors frukt & bär

Inbunden, Svenska, 2023-08-18
259
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 34.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Frukt och bär, alltså. Finns det något godare? Finns det något enklare? Att plantera ett fruktträd eller bärbuskar är en engångsinvestering som håller livet ut. Från första jordgubben i juni till sista äpplet som hänger kvar i november har du egna frukter och bär att njuta av. Det är inte bara oerhört gott att äta, det man har odlat själv det är också bra för både den egna hälsan och miljön. / John Taylor

Denna inspirerande handbok är fullproppad med både handfasta råd och Taylorska anekdoter. Lär dig allt om frukter och bär som du kan odla själv i din trädgård eller på balkongen från jordgubbar och blåbär, vinbär och krusbär, äpplen och päron till nektariner, hasselnötter och kvitten. Du får ta del av John Taylors långa erfarenhet och bästa odlingstips: hur du planterar, beskär, förökar, sköter och skördar. Du får också tips om olika sorter och vad du ska göra när plantorna har drabbats av skadedjur eller sjukdomar.

JOHN TAYLOR är trädgårdsmästaren som följare av SVT:s långkörare Trädgårdstider har charmats av under många år. Få kan matcha en så stark personlighet med ett så gediget odlingskunnande. När John inte spelar in TV-program, poddar eller föreläser vårdar han sin koloniträdgård i Malmö och planterar äppelträd till sin egen ciderproduktion. 2022 gav han ut boken Taylors trädgård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Taylors frukt & bär
  2. +
  3. Ett år av liv i trädgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett år av liv i trädgården av Jenny Strömstedt, Victoria Skoglund (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »