Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2023-03-24
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Lindgren, Gabriella (form)
Dimensioner
230 x 175 x 20 mm
Vikt
548 g
SAB
Na.08
ISBN
9789189716308
Nya med tåg genom Europa : elva rutter och 650 tips (häftad)

Nya med tåg genom Europa : elva rutter och 650 tips

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2023-03-24
249
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Succébok i nyutgåva! Upptäck Europa med tåg.

Vi blir fler och fler som väljer tåget före flyget, oavsett om det handlar om en långhelg i storstaden, en familjesemester till solen över sommaren eller en jobbresa. Och det finns många goda skäl att åka tåg: klimatet naturligtvis, men också det lugnare tempot och möjligheten att faktiskt se och upptäcka inte bara resmålet utan också resvägen.

NYA Med tåg genom Europa är den uppdaterade och utökade utgåvan av Sveriges kanske mest lästa tågsemesterbok. Perfekt för dig som vill upptäcka Europa med tåg oavsett om ni är ett gäng kompisar, ett par eller en barnfamilj. Med bokens elva spännande och vackra resrutter över stora delar av Europa får du inspiration och hjälp till en riktigt lyckad tågsemester. Du får också massor med handfasta tips om allt från hur du planerar resan och bokar biljetter till vad som är bra att ha med sig. Dessutom delar författarna med sig av sina favoriter på de olika resmålen, vare sig det gäller kultur och sevärdheter eller kaféer, restauranger och barer.

I denna nya utgåva har författarna lagt till fler rutter, uppdaterat med ett omfattande avsnitt om de nya nattågen och även lagt till en hel del nya tips, till exempel om Tysklands 49 euro-biljett och hur man rent praktiskt tar sig vidare på tågens bokningssidor.

ANNA W THORBJÖRNSSON OCH MARKO T WRAMÉN är resejournalister och har skrivit tjugo böcker, bland annat Upplev Tyskland med tåg, Tåg och mat i Italien samt Historiska Berlin. De är också verksamma som fotografer, filmare och konstnärer.

Röster om boken:

»Jag är väldigt förtjust i författarparets förhållningssätt till resandet, deras sätt att beskriva det och deras ambition att göra det tillgängligt. Resejournalisterna Anna W. Thorbjörnsson och Marko T. Wramén älskar tågresandet men sticker inte under stol med att det faktiskt är bökigt att resa med tåg ibland, men med hjälp av den här boken kan tågresenären lösa dessa problem betydligt lättare. Tilltalet är personligt och lättsamt och bildmaterialet är både rikt och inspirerande.« Bibliotekstjänst

»Resorna till olika länder, byar och städer är tydligt beskrivna och detta gör mig både ressugen och trygg. Detta är en bok som jag garanterat kommer att ta med mig på resor ut i Europa när det väl är dags.« Bloggen Kalaskultur
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nya med tåg genom Europa : elva rutter och 650 tips
  2. +
  3. Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters av Jan Guillou (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna