100 nyskrivna vinvisor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2023-04-17
Förlag
Stevali
Illustratör/Fotograf
Bosse Freij
Dimensioner
189 x 125 x 9 mm
Vikt
182 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789189722156

100 nyskrivna vinvisor

Häftad,  Svenska, 2023-04-17
135
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hasse Nilsson är flerfaldig svensk mästare samt världsmästare i nyskrivna snapsvisor. Han har också skrivit prisbelönta böcker och publikationer om svensk visa och om Carl Michael Bellman. Han är även känd som författare och journalist inom främst dryckespress och dryckeshistoria.

Juryn i den internationella mat- och dryckesboktävlingen Gourmand Awards för 2024 har utsett "100 Nyskrivna vinvisor"till vinnare i Sverige bland mat- och dryckesböcker i kategorin "Wine writing", boken är nu med i den internationella finalen i Gourmand Awards för att tävla om att bli bäst i världen, finalen går av stapeln den 8:e november 2024 i Shanghai.

Mycket uppmärksammat blev hans semiskönlitterära praktverk Historier jag har hört i Skottland och andra berättelser om whisky som gavs ut 2021, med ny utökad upplaga året därpå. Hasse Nilsson är även verksam som copywriter och skriftställare av många slag, ofta med humorn som befriande krydda i bläckhornet.

Med 100 nyskrivna vinvisor vill han slå ett slag för sången på middagar och bjudningar, och menar att gott glas vin höjer stämningen runt alla festbord och en god sång och ett sånghäfte med några väl valda visor höjer den ännu mer. Boken har illustrerats av tecknaren Bosse Freij som på ett sinnrikt sätt ger denna sångsamling ytterligare en förnöjsam dimension. Vänner i vinet: Sjung!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 100 nyskrivna vinvisor
  2. +
  3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 404 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hasse Nilsson

  • Historier jag hört i Skottland och andra berättelser om whisky

    Hasse Nilsson

    Boken tilldelades priset "Best in the world" i kategorin "Drinks history", vid den årliga internationella finalen i Gourmand Cookbook Awards, med motiveringen: "Hasse Nilsson levererar ett mästerverk om tusen och en berätt...