Stanna en stund (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2022-10-07
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189723085
Stanna en stund (häftad)

Stanna en stund

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-10-07
263
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stanna en stund Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det har gått fyra år sedan Tove och John gjorde slut från sitt lika långa förhållande när de träffas igen av en slump. Tove minns dagen hon lämnade och inser snart hur mycket hon saknat honom. Ångesten och den mentala ohälsan sa att det var rätt beslut då, men nu inser hon att det kanske var ett misstag.

Fyra år tidigare får vi följa John i saknaden. När Tove vägrar svara på hans meddelanden bestämmer han sig till slut för att försöka gå vidare och träffar Jessa.

Stanna en stund är en vacker berättelse om ett smärtsamt uppbrott. En berättelse ur två olika tidsperspektiv och synvinklar, där hopp, kärlek och lust kantas av skam, minnen och ångestfyllda livsval.

Detta är Carolina Seybolds debutbok. Förutom författarskapet, arbetar hon som journalist & kommunikatör, samt driver podcast och skriver musik.
Läs mer på https://seybold.media eller följ henne på https://instagram.com/carolinaseybold
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stanna en stund
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stanna en stund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. en vacker berättelse
  @i_min_bokhylla (instagram), 12 december 2022

  Stanna en stund är en vacker berättelse om ett smärtsamt uppbrott. En berättelse ur två olika tidsperspektiv och synvinklar vilket ger boken ett djup. Hopp, kärlek och lust kantas av skam, minnen och ångestfyllda livsval.

  Carolina Seybold har med både omsorg och kärlek gestaltat Tove och John, deras känslor berör och är levande, man vill bara krama om dem och säga att allt ska bli bra, för det är det enda man önskar för dem båda två medan man läser.

  Stanna en stund är beröra... Läs hela recensionen

 2. En fin bok
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 1 november 2022

  Boken var finstämd. Den var lite hjärtskärande och ömsint. Fina karaktärer med en fin miljöbeskrivning. Där man får läsa om då och nutid.

Visa alla 2 recensioner