Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2022-10-31
Förlag
Lava Förlag
SAB
Dokb
ISBN
9789189723412
Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring (häftad)

Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring

(1 röst)
Häftad Svenska, 2022-10-31
229
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Går du omkring med en känsla av att du vill göra något nytt? Kanske har du funderat på att starta eget, plugga eller jobba med något helt annat? Har tanken slagit dig att du vill lämna din relation, flytta eller åka utomlands för en längre tid?

Du längtar helt enkelt efter att känna mer meningsfullhet, sam hörighet och frihet.

Välkommen till en bok som kommer att ge dig svaren på varför du inte gjort det du har velat hittills och vad och hur du kan göra för att ta din längtan på allvar. Du kommer att få en helt ny medvetenhet om vad det egentligen är att så få människor inte följer sina drömmar.

Det här är inte en bok som du läser en gång och sedan stoppar i bokhyllan. Det är en praktisk handbok, en guide på vägen på hur du faktiskt gör för att förändra ditt liv i den riktning du vill att det skall ta.

Annette Forslund är den lyckade finanskvinnan som hoppade av ekorrhjulet och startade Change Makers Academy. Hon är entre prenör, transformativ coach, psykosyntesterapeut, föreläsare och har hjälpt 1000 tals människor att förändra sina liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »