Kejsarinnans krona (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (268.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Veronica Kurba
Utgivningsdatum
2022-11-16
Förlag
Bookea
ISBN
9789189724044
Kejsarinnans krona (ljudbok)

Kejsarinnans krona Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-11-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den dyker upp från ingenstans - en hängd docka som föreställer ledaren för ett lokalt uppstickarparti. Vem vill det nya partiet så illa, och hur är det kopplat till den döda hästen, den stulna runste-nen och utgrävningen av en vikingatida grav i närheten?

Deckartrion Sherlock & Company består av halvt utbrända Micka, hyperaktiva fyrabarnspappan Danne och begåvade Linn, vars musikkarriär äntligen börjar ta fart. Nu återförenas de i kampen mot ett kriminellt nätverk lett av den mystiske Kontakten.

Allting tycks kretsa runt en antik kinesisk guldkrona. Men var finns den, och hur kan den avgöra valet? Under valnattens kar-neval ställs allt på sin spets. En vit tiger och ett brinnande skepp gör faran så påtaglig att Micka och hennes vänner inte vet hur de ska klara sig undan med livet i behåll. Och mitt i allt detta spirar förbjuden kärlek.

"Kejsarinnans krona" är fortsättningen på boken "Dödens kommun".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karolina Mickos

  • Dödens kommun

    Karolina Mickos

    När Micka kliver in på öppna förskolan med sin lilla dotter Nellie, anar hon inte att det är början på en sommar av mord och mysterier. Antony, omtyckt mellanchef på IKEA, hittas ihjälslagen på sängavdelningen. Och det är inte det enda mordet som ...