Rapsgatan 4 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-02-15
Förlag
Bookea
ISBN
9789189724617
Rapsgatan 4 (e-bok)

Rapsgatan 4 E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2023-02-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter det hastiga avslutet på samboförhållandet med Totte, mannen som hon trott att hon skulle dela resten av sitt liv med, visste Erika att hon snart måste hitta någon annanstans att bo.

Hur hade hon kunnat vara så naiv att hon låtit honom ensam skriva under hyreskontraktet? Nu hade Totte gjort slut och Erika stod där utan vare sig lägenhet eller sambo. När allt ser som mest hopplöst ut, dimper det plötsligt ner ett kuvert i brevlådan.

Erika läste: "Genom en av bankens uppdragsgivare, erbjuds du att hyra en lägenhet på två rum och kök på Rapsgatan 4, Stockholm"

Detta erbjudande är personligt och går ej att överlåta.

"Ägaren önskar att tills vidare vara anonym. Vid intresse kontakta oss snarast för ytterligare information. Med vänliga hälsningar Sven Svensson Bankkamrer."

Det var för fantastiskt för att vara sant, tänkte hon skeptiskt och var övertygad om att det rörde sig om ett slags practical joke från arbetskollegorna. Men, om allt stämde, betydde det definitivt lösningen på det akuta bostadsproblemet. Vem i hela världen erbjöd en lägenhet med låg hyra och förstahandskontrakt mitt på självaste Södermalm? tänkte hon.

I bakhuvudet ringde en liten förnuftig klocka som sa henne att om något låter för fantastiskt, är det säkert det. Vem var egentligen denne Sven Svensson och hur kom det sig att någon hade valt ut just henne? Vad har jag egentligen att förlora? tänkte Erika. Hon var beredd att chansa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rapsgatan 4. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Barnslig och trist
  - (Timrå), 21 februari 2023

  Nej, den här boken ångrar jag att jag köpte. Dels tråkig och barnsligt skrivet. Till råga på allt stavfel och särskrivningar överallt. Jag läste inte hela för orkade inte.

 2. Juvenil och simpel
  Boklus, 19 februari 2023

  Både språk och handling är omogna. Total avsaknad av spänning och intressanta karaktärer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lotta Holmgren

 • Min mamma har bara så lätt för att bli brun

  Lotta Holmgren

  Larvik, Norge. 1940. Syskonen Grete och Finn står i sin trädgård när de hör bombplanen. Strax efter tjuter flyglarmet och kort därefter följer explosionen. Efter att den första chocken lagt sig sköljer den hemska insikten över dem - Tyskland har o...

 • Kommunalrådet som försvann

  Lotta Holmgren

  Liselotte "Lotta" Holmgren är en kvinna som till vardags arbetar som företagsrådgivare i Österåkers Kommun. Lotta har alltid roats av att vara mångsysslare. Kanske har du träffat på henne som politiker, skådespelare, fotograf eller kommu...