#Invigda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (302.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Petra Garnås
Utgivningsdatum
2022-12-09
Förlag
Bookea
ISBN
9789189724853

#Invigda Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-12-09

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nina, Alexandra och Catharina sitter på nyckelpositioner i Stockholms hetaste tech-bolag som utvecklar TrustMe, en digital lösning som ska säkra medborgarnas inflytande över sin personliga data. Lanseringen närmar sig när en kedja av sexuella trakasserier, maktmissbruk och lögner inträffar. Mitt i pandemi och sommarsemestrar tar grävandet efter sanningen fart.

Kvinnorna befinner sig i stormens öga. Trion, som för första gången har kvinnliga jämbördiga kollegor, håller hårt i varandra. De har alla åkt på smällar genom åren och det är inte bara glastaket som stått för motståndet.

I maktens korridorer finns det skuggor att gömma sig i för den som inte skyr några medel att manipulera både människor och teknik. Med en klocka som tickar börjar de skaka fram sanningen och dras in i ett gränslöst land där de privata hemligheterna och de professionella rollerna krockar.

#INVIGDA, en spänningsroman som blandar verklighet och fiktion får oss att utmana vår etiska kompass genom att blanda perspektiven privat, professionellt och samhällsövergripande. Här har polishuset bytts ut mot ett modernt inrett tech-kontor på Södermalm, snutkaffet ersattsmed champagne och det klassiska deckarmordet är ett allvarligt dataintrång i den tekniska lösningen som ska säkra framtidens demokrati.

#INVIGDA utspelar sig i näringslivet präglat av makt och inflytande i den digitala samtiden.

Författarparet Hanna Dynesius och AnnSofie Bott är företagsledare inom Tech/IT/Management.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »