En Kvinnas Hämnd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Fontana (del 2)
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Bookea
ISBN
9789189736832
Vanliga sökord
en kvinnas hämnd hämnd

En Kvinnas Hämnd E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-02

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En Kvinnas Hämnd är andra delen i en trilogi om Jack Fontanas händelserika liv med actionladdade händelser och fantastiskt vackra miljöer. Läsarna får återigen följa hans fartfyllda kamp mot kvinnorna, som idag är maktgalna, hänsynslösa och förmögna affärskvinnor, gifta med korrumperade män.

Jack, som alltmer blivit en värdig motståndare, måste oskadliggöra dem och klara sig undan deras rovgiriga klor, då han bär på mörka hemligheter som inträffade sommaren 1965; sexuellt utnyttjande, våld och mord samt en stor summa stulna blodspengar.

Jack dras allt djupare in i ett glamoröst jetsetliv fyllt av maktspel, svek, mord, sex och pengar, en iskall mörk värld som nu också tycks hota hans egen familj. Jack har dock ett ess i rockärmen, då han genom sin farbror, den mäktiga sicilianska maffiabossen, får oväntat stöd.

Skall kärleken vinna eller är det dödsängeln som segrar?

Författaren är entreprenör inom flera verksamhetsgrenar med lång erfarenhet inom affärsvärlden.
Han är tillika konstnär och har nu skrivit sin andra roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Dey Barden

  • En kvinnas makt

    Hans Dey Barden

    En rafflande spänningsroman som tar läsaren till dramatiska händelser och miljöer. En Kvinnas Makt är en färgsprakande berättelse om drömmar om kärlek och jakt efter pengar. Erotiska begär och misslyckanden. Korta stunder av lycka. Jack möter två ...

  • En kvinnas list

    Hans Dey Barden

    Ett ödesmättat familjedrama som sträcker sig genom flera generationer och handlar om kärlek, hat, pengar, våld och makt. En Kvinnas List är en fortsättning och sista delen i trilogin om Jack Fontanas "actionfyllda" liv. En rafflande och ...