Aldrig släppa taget (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (315.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Frida Boisen, Tilda Boisen
Utgivningsdatum
2023-09-26
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189750371
Aldrig släppa taget (ljudbok)

Aldrig släppa taget Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
112, vad är det som har hänt?

Sent en fredagskväll i januari 2021 inkommer ett samtal till SOS Alarm. En tonårig flicka har kastat sig ut genom ett öppet fönster.

Ärligt, nära och med oförställd öppenhet skildrar Tilda Boisen och Frida Boisen med egna ord upptakten och efterspelet till den ödesdigra natten. Mor och dotter förenas i en livsviktig resa för att förstå varandra, för att förstå sig själva och för att hitta tillbaka till livet.

Aldrig släppa taget är en berättelse som krossar tabun och skam om psykisk ohälsa. Det är en berättelse om en tonårsdotter som kämpar för sitt liv. Om föräldrar som krigar för att hjälpa men inte når fram. Om ett samhälle där resurserna inte räcker till, där unga blir satta på vänt, med de mest fruktansvärda av konsekvenser. Men mest av allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Aldrig släppa taget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stark och berörande läsning
  veronicas_bok_bak_liv, 27 oktober 2023

  Detta är en bok om psykisk ohälsa. Som läsare får jag ta del av en mammas och en dotters känslor och perspektiv och följa dem i deras resa för att förstå varandra och hitta tillbaka till livet.

  Att läsa den här boken blev en stark och gripande läsning, den berörde mig djupt och tårar ha rullat ner för min kind. En så otroligt viktig bok, att lyfta psykisk ohälsa och öka förståelsen för den som mår dåligt, hur familjen påverkas och hur samhället ser ut och det krig som måste bekämpa... Läs hela recensionen

 2. Gripande
  Gunni, 10 oktober 2023

  Mycket bra skriven

 3. Så bra.
  - (Ystad), 4 oktober 2023

  Frida är så bra att berätta. Och Tilda går verkligen i hennes fotspår. Så viktigt ämne. Så många som mår som Tilda. Mina 2 söner var oxå mobbade och pratade om att inte orka leva. Så tungt.

 4. Viktig bok!!
  -, 2 oktober 2023

  Höstens viktigaste bok, rekommenderas till alla, kanske mest till alla som har/jobbar med barn

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna