Yoga & meditation : släpp dig själv fri (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (65.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-05-29
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189750456
Yoga & meditation : släpp dig själv fri (e-bok)

Yoga & meditation : släpp dig själv fri E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-29

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lär dig lyssna på dig själv

Många av oss lever ett intensivt liv och upplever att vi tappat kontakten med oss själva och varandra. Vi ägnar mer tid åt att älta och planera än att känna och vara delaktiga. Vi kontrollerar oss själva betydligt mer än vad vi tillåter oss att släppa taget och lyssna till oss själva.

Det första steget för att hitta balans är att återfå kontakten med din kropp igen. Våra kroppar ljuger aldrig.

För att återfå kontakten med din kropp ger den här boken förslag på både nytänkande och klassiska yoga- och meditationsövningar. Du får verktyg som hjälper dig att ta kontroll och andra som gör att du vågar släppa taget. För att fördjupa dina relationer och utvecklas gemensamt finns dessutom parövningar och yogaövningar med barn.

Låt denna bok guida till ett ärligt möte med dig själv. För när vi lyssnar på oss själva kan vi också på ett kärleksfull och harmoniskt sätt välkomna andra personer in i våra liv.

JOSEFINE BENGTSSON har dedikerat de senaste tio åren till yoga och meditation. Efter studier i ashtanga, vinyasa, hatha, restorative yoga och massage, reiki och breathwork har hon genom sitt retreatföretag The Soul Space guidat tusentals människor ner i kroppen och in i sig själva. Nu driver hon retreatcentret Lyckhem på Björkö tillsammans med sin partner Karl Dyall och inspirerar genom sitt populära Instagramkonto. Hennes nya bok är en utveckling av föregångaren som kom 2017.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »