Pappa : berätta om ditt liv (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2023-05-09
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
304 g
SAB
Dok
ISBN
9789189750517

Pappa : berätta om ditt liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2023-05-09
153
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äntligen finns nu chansen att ställa alla frågor som du aldrig tidigare ställt!

Genom en samling kreativa och intressanta frågor kan du här med hjälp av din förälders svar bevara en hel levnads berättelse. Lär dig mer än du trott möjligt om en av de viktigaste personerna i ditt liv genom att fråga om allt från deras egen barndom till deras framtidsplaner. Boken är uppdelad i tre delar som täcker hela din pappas liv, med frågor som rör allt från uppväxten och skolan till deras föräldraskap och karriär.

När boken förs vidare får du möjlighet att ta del av din mammas liv och komma närmre inpå deras inre. PAPPA: Berätta om ditt liv är den perfekta gåvan till både dig själv och din förälder. Med sitt unika innehåll blir det en skatt som kan följa er genom hela livet och sparas till alla kommande generationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappa : berätta om ditt liv
  2. +
  3. Mamma : berätta om ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma : berätta om ditt liv av Josefine Bergkvist, Louise Eriksson (kartonnage).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pappa : berätta om ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra frågor, men väldigt tråkigt utförande
    Elin, 31 augusti 2023

    Boken har många bra och utförliga frågor, som gör att ditt barn får reda på saker om ditt liv. Utsidan har ett fint omslag, som lockar till läsning vid första ögonkastet. När du öppnar boken är sidorna trista och grå, det hade gärna fått vara lite färg. Hoppas att svaren på frågorna överväger de grå sidorna och gör innehållet mer intressant.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna