Coriolis : Ikonernas död (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ikonernas nåd (del 3)
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2023-06-07
Förlag
Fria Ligan
Medarbetare
Kostulas, Kosta (red.)
Dimensioner
250 x 178 x 20 mm
Vikt
701 g
SAB
Rdc
ISBN
9789189765030
Coriolis : Ikonernas död (inbunden)

Coriolis : Ikonernas död

Inbunden, Svenska, 2023-06-07
359
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Mardrömmar och föraningar väcker dig kallsvettig, med panik i bröstet. Det började med böljande sädesfält och en kallelse. En utsträckt hand vems hand? Sedan en stjärnspäckad himmel och rymdens vakuum. Du kunde inte andas. Hjärtat slog i bröstet när du kände igen en planet den gröna smaragden Kua, väntande på dig. Glittrande vingar i rymden runt omkring. Hundratals fjärilar åtföljda av skaltäckta jättar. En svärm gräshoppor redo att förtära Horisonten.

I drömmar och syner kallar något ut i mörkret mellan stjärnorna en närvaro, ny eller gammal? Den har svar inför framtiden om profetian, de utvalda, och kriget om den Tredje horisonten.

Ikonernas död är den tredje och sista delen i Ikonernas nåd, den episka och rikligt illustrerade kampanjen till Coriolis Mörkret mellan stjärnorna. Boken innehåller bland annat:

- Omfattande bakgrundsinformation för spelledaren, vilken beskriver de skeenden som hotar Tredje horisonten och dess folk.

- Sången om Kua: Det första scenariot börjar med drömmar som för rollpersonerna tillbaka till Kua

- Den tionde ikonen: Det andra scenariot sände rollpersonerna på ett diplomatisk uppdrag till Sadaal för att säkra Nadirflottiljen inför det stundande kriget i Tredje horisonten.

- Horisontkriget: I det sista klimaktiska scenariot bryter kriget ut och rollpersonerna måste leda folket i Tredje horisonten till en seger

- Metaspelet låter spelledaren och spelarna tillsammans spela ut krigets utfall genom att styrka Tredje horisontens flottor i konflikter och frontförflyttningar.

- En utförligt appendix med över ett tjugotal olika skeppstyper från jaktskepp till slagskepp, som deltar i kriget.
Visa hela texten

Fler böcker av Rickard Antroia