Skymningszon (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (410.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien (del 3)
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2023-03-16
Förlag
Bookea
ISBN
9789189768116

Skymningszon Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-16

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Tänker ÖB förhandla om fred nu? Vi kan omöjligt fortsätta slåss när vår motståndare använder sig av strategiska kärnvapen mot våra städer."

Kriget har brutit ut. Kinesiska och ryska trupper har landstigit på Gotland, medan södra Sverige angrips av både ryska, turkiska, nordkoreanska och Iranska förband. En massiv radiostörning har slagit ut det svenska sambandet och ÖB kämpar för att få en överblick av läget.

På Gotland för Kim, Thomas, Inger och Sandra sin egen kamp för att stoppa den invaderande fienden. Samtidigt måste de ta sig över till fastlandet för att överlämna sitt krigsbyte till Totalförsvarets forskningsinstitut. Det blir en kamp mot klockan med höga insatser.

Finland förklarar Ryssland krig och anfaller in över gränsen med finska jägarförband. Så småningom ska de finska jägarnas väg korsa de svenska operatörernas på ett uppdrag som ska visa Pogarin vad det är han gett sig i kast med.

"Skymningszon" är del tre i den nya spännande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skymningszon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande bok
    -, 23 mars 2023

    Ännu en bra verklighetstrogen bok av Roger Skagerlund. Rekommenderas verkligen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roger Skagerlund