Jag tänker leva tills jag dör (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ola Rapace
Utgivningsdatum
2023-01-12
Förlag
Bookea
ISBN
9789189768444

Jag tänker leva tills jag dör Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-01-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Succéer och fiaskon. Hyllningar och beskyllningar. Lycka och sorg.
Fastighetsägaren, idrottspampen, fiskaren, Trosa-bon, racerbåtföraren och djurgårdaren Åke Bergdahl kan se tillbaka på 75 år som varit mer innehållsrika och pendlande än han som liten grabb kunde föreställa sig att de skulle bli. Men Bergdahl blickar också framåt. Mot det som ska göras.

"Jag tänker leva tills jag dör", har han skrivit tillsammans med journalisten och författaren Jonas Arnesen, under många år en av SvD-sportens största profiler. I boken blickar de bland annat tillbaka på Bergdahls karriär i det civila och inom idrotten där han med sitt starka ledarskap bidrog till att göra Djurgården till bäst i Europa. Vi får lära känna en man som bakom den lite burdusa ytan har ett hjärta av guld. Det återspeglas också i kapitlen där hans älskade döttrar Annica och Gunilla och barnbarnet Love ger sin syn på pappa och morfar. Vägen till att bli den tajta och kärleksfulla familj som de utgör i dag har dock långt ifrån varit spikrak.

"Jag tänker leva tills jag dör" är mer än en berättelse om Åke Bergdahl - det är också en bok om bland annat föräldraskap, om samhällsutvecklingen, åldrandets för- och nackdelar och om den framtid vi inte vet något om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »