Mittlandet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ölandsbrotten (del 3)
Antal sidor
406
Utgivningsdatum
2023-05-11
Förlag
Romanus & Selling
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 26 mm
Vikt
220 g
SAB
Hc
ISBN
9789189771161

Mittlandet

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2023-05-11
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Juni 1999. Ett gäng studenter övernattar i ett ödehus i öländska Mittlandsskogen. När morgonen kommer är Mikael Fransson spårlöst försvunnen. 20 år senare hittas hans skelett och det är uppenbart att han blivit mördad. Mikaels efterlevande måste få ett avslut och Hanna Duncker och hennes kollegor vid Kalmarpolisen kallas in för att ta reda på vad som egentligen hände.

Utanför jobbet låter sig Hanna uppslukas av förälskelsen i Isak, men när hennes eget liv står på spel tvingas hon konfrontera frågorna hon flyr från: Vad är sanningen om mordet som hennes pappa dömdes för och för vem vågar hon berätta?

Mittlandet är tredje delen i "Ölandsbrotten", en deckarserie om att leva i skuggan av brott och att inte kunna klippa banden till sin hembygd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mittlandet
  2. +
  3. Skuggliljan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skuggliljan av Johanna Mo (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mittlandet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. BRA !!

    Detta är 3:dje delen och jag rekommenderar att man börjar från början med NATTSÅNGAREN och SKUGGLILJAN. Alla tre böckerna har avslutade fall men... det finns en röd tråd från första boken som rör polisen Hanna Duncker's privatliv .. en händelse som gör att hon inte ses med blida ögon när hon återvänder till Öland från Stockholm. Hela serien är mycket läsvärd och jag ser fram emot del 4.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo