Inre Succé - Manifestation, Astrologi, Spiritualitet - 2025 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2024-09-09
Upplaga
1
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar AB
Dimensioner
215 x 155 x 25 mm
Vikt
550 g
SAB
Blca
ISBN
9789189773158

Inre Succé - Manifestation, Astrologi, Spiritualitet - 2025

Häftad,  Svenska, 2024-09-09
252
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Inre succé

Manifestering, astrologi och spiritualitet - 2025

Följ med på en succéfylld resa där du upptäcker mer av dig själv och utvecklas personligen under det storslagna året 2025. I den här boken väver vi samman konsten av manifestering och astrologi med kraftfulla verktyg för personlig tillväxt för att guida dig genom en transformerande resa mot din inre succé.

?? Utforska Ditt Inre Universum: Genom att använda astrologiska insikter utforskar vi de universella krafter som påverkar ditt liv under 2025. Upptäck hur planeternas dans formar dina möjligheter och utmaningar, och lär dig anpassa din inre kompass för att navigera in i den nya tiden.

?? Skriv Dig Till Klarhet: Genom kraftfulla skrivövningar hjälper vi dig att öppna upp ditt sinne och ger dig kunskap om hur du kan manifestera det du önskar. Skapandet av en personlig dagbok blir din följeslagare på vägen till självförverkligande, där varje sida blir som stjärnglans på väg mot din succéfyllda potential.

?? Meditation för Inre Balans: Upptäck kraften i meditation och manifestering för att hitta lugn mitt i livets stormar. Genom vägledda meditationer och spirituell visdom lär du dig att skapa en daglig praxis som stärker din själ och öppnar ditt sinne för nya möjligheter.

?? Verktyg för Personlig Utveckling: Utforska praktiska verktyg som hjälper dig att bryta igenom hinder och skapa varaktig förändring. Från självreflektion till handlingsplaner ger boken dig insikter och verktyg för att forma ditt liv och bli den person du önskar vara.

?? Förbered Dig på Nya Tider: Med denna bok i handen kommer du att vara rustad att omfamna det okända och omvandla varje utmaning till en möjlighet. Låt astrologi och personlig utveckling guida dig genom 2025 och bortom, och låt din inre styrka lysa som stjärnorna på den väg du väljer att gå.

Välkommen till ett år av succé, glädje, självupptäckt, transformation och magi. Din resa mot ett mer upplyst och självförverkligat liv börjar här och nu. ??
Visa hela texten