Den sorgsna boken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2023-11-21
Förlag
Vulkan
SAB
Dodf
ISBN
9789189792975

Den sorgsna boken

Häftad,  Svenska, 2023-11-21
246
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är egentligen sorg? Hur vet man om någon lider av sorg? Hur bemöter man någon med sorg? Varför hjälper terapi bara kortvarigt? Hur gör man för att bearbeta sin sorg? Vad är skillnaden på sorgearbete och sorgbearbetning? Vad är normalt? Vad är en komplex förlust? Hur bemöter man barn med sorg? Var söker jag hjälp?

Frågorna kan vara många och ibland kan det vara svårt att finna svaren när det handlar om sorg.

Sorg är något naturligt, en naturlig känsla eller reaktion orsakad av en förlust. Men samhälllets syn på vad som är naturligt och kunskapen om hur man behandlar sorg är föga till hjälp.

Denna bok är skriven med en omtanke om de många människor som fastnat i sin sorg och inte vet hur de ska komma vidare. Sorg är fortfarande idag ett skuldbelagt ämne som många inte har en aning om hur man ska hantera, så därför är det av stor vikt för människor att få veta hur man hanterar detta tbubelagda ämne på bästa sätt.

Författaren är utbildad undersköterska, mindfulness instruktör, andlig healer och har kunskaper inom sorg och sorgebearbetning via utbildning hos svenska institutet för sorgebearbetning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den sorgsna boken
 2. +
 3. Med livet i behåll : om åldrandets frihet och förluster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med livet i behåll : om åldrandets frihet och f... av Anna Kåver (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Edmark

 • Benjamin - nästan som andra

  Therese Edmark

  Det är inte alltid livet blir som man tänker sig, men det kan bli bra ändå. Den här boken är en berättelse tagen direkt ur verkligheten där författaren berättar om hur det var när hennes andra son föddes och familjen fick reda på att sonen hade de...

 • Sen finns bara minnen

  Therese Edmark

  Boken du håller i din hand är tänkt till dig som har förlorat en nära anhörig eller står nära någon som förlorat en närstående. Med egna ord berättar författaren hur det kan vara att förlora någon som betyder mycket. Hur man påverkas samt vilka fa...