Nyckeln till tiden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Nyckelstenarnas hemlighet (del 1)
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2023-06-15
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
216 x 155 x 25 mm
SAB
Hc,u
ISBN
9789189796379

Nyckeln till tiden

Häftad,  Svenska, 2023-06-15
189
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En hänsynslös mördare härjar i Sverige och alla hans offer är tonåringar. Femtonåriga Teodor undkommer mördarens attack, men hans bästa vän Bella kidnappas.
Mot sin vilja hamnar Teodor i ett uråldrigt internationellt sällskap som har som mål att hitta och förstöra nyckelstenarna. För om de hamnar i fiendens händer kan deras krafter förgöra världen.
Ett slumrande arv vaknar inom Teodor och han upptäcker att han kan förflytta saker med tankens kraft. Med hjälp av Nyckeln till tiden reser han tillbaka i tiden, på jakt efter en förlorad nyckelsten. Teodor får kämpa för sin överlevnad mitt under finska kriget, och ställs öga mot öga med blodtörstiga gladiatorer i det svunna Romarriket.
Teodors krafter blir allt starkare, men samtidigt växer även tvivlet. Kommer sällskapet verkligen att förstöra nyckelstenarna? För vem skulle frivilligt ge upp så berusande krafter?

Nyckeln till tiden är första delen i den fantasirika, bitvis halsbrytande serien om Nyckelstenarnas Hemlighet, där ett brokigt gäng ungdomar - med en stor dos humor, gemenskap och nyfikenhet - tar sig an utmaningar i världens alla hörn och tidsperioder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nyckeln till tiden
  2. +
  3. Orka! : självkänsla för tonåringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orka! : självkänsla för tonåringar av Christina Stielli (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »