Befria mig från det onda : Min uppväxt i Jehovas  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (212.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789189804661

Befria mig från det onda : Min uppväxt i Jehovas Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-15

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad gör man när ens liv är förutbestämt? När man förväntas vara någon man inte är? Jag har spelat en roll, försökt vara en perfekt kristen. Vi firade varken födelsedagar eller jul. Istället gick vi från dörr till dörr och predikade om världens undergång. Jag skulle gladeligen ha dött för Gud. Psykisk misshandel, manipulation och en mamma som med all kraft försökte skydda mig från djävulen och hans demoner drev mig nästan till självmord. Efter att ha tvingats säga upp kontakten med min älskade pappa började jag leva ett dubbelliv. Jag vaknade så sakta upp och insåg att jag var tvungen att rädda mig själv och kämpa för min frihet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Befria mig från det onda : Min uppväxt i Jehovas . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Informativ om sektens insida.
    Mitha, 22 mars 2024

    Informativ och intressant bok om Jehovas vittnen. Beskriver hur det är att växa upp inom denna rörelse, som är både positivt och negativt. Modigt att ta sig ur denna sekt och skapa sig ett eget liv.

Visa alla 1 recensioner