Lockfåglar: ett fall för Viggo Sandberg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (322.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ett fall för Viggo Sandberg (del 3)
Inläsare
Håkan Söder
Utgivningsdatum
2023-05-30
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189812840
Lockfåglar: ett fall för Viggo Sandberg (ljudbok)

Lockfåglar: ett fall för Viggo Sandberg Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-05-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det har gått ett halvår sedan Viggo Sandberg befriade sitt livs kärlek, Jennifer, efter tolv års fångenskap i Balázs Frankes källarbunker, och det mesta talar för att hon aldrig kommer hitta tillbaka till sig själv. Viggo är frustrerad och det enda som håller honom flytande är deras nyfunna dotter, tolvåriga Tindra. Flickan som föddes i början av fångenskapen för att sedan dumpas av Balázs utanför Vrinnevisjukhusets akutintag.

Viggo tampas nu inte bara med frustrationen över Jennifers tillstånd och de stormiga känslorna kring att plötsligt ha blivit pappa. Polisarbetet fortgår som vanligt och i den bitande kalla nyårsdagsmorgonen står han på isen utanför badholmarna. Bredvid den uppsågade badvaken ligger ett par morgonrockar. Två män är saknade sedan tolvslaget och det är svårt att få tag på dykare.

Vintern ser ut att bli lång och Viggo vill få upp kropparna innan islossningen. Men problemen hopar sig. Är det en drunkningsolycka, eller ligger det ett brott bakom de försvunna badarna och varför får han inte stöd från polisledningen? Vem är mannen från flyktingboendet som setts ute på isen och varför ligger det en lockfågel och guppar i isvaken?

Och så det som oroar mest: Kommer Balázs att återkomma för att utkräva hämnd?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Perk