Våren jag fann mig  (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-02-23
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189817494

Våren jag fann mig E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-02-23

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jessica behöver en paus från sitt liv i Malmö efter att det uppdagats att mannen hon dejtat i ett år levt ett dubbelliv. Hon packar en väska och flyr till en liten stuga på Fårö för att fokusera på sitt arbete och läka sitt krossade hjärta. Jessica har ett bra jobb med bra kollegor och hon siktar högt. Men är drömjobbet alltid en dröm? Eller bör hon lyssna på sin bästa vän som tycker att hon borde satsa på sin andra passion matlagning. Kanske har livet något annat att erbjuda. En dröm hon aldrig vågat hoppas på.

Martin har tagit över driften av gården av sin pappa efter att modern gått bort. Han älskar livet som fårbonde och skulle aldrig kunna tänka sig att göra något annat. Men han är väl medveten om att livet han har att erbjuda inte är för alla. Ärren är kvar efter att hans ungdomskärlek lämnade honom för ett liv i storstaden. När han träffar Jessica tänds ett hopp om kärlek igen. Ett hopp om att han kanske inte behöver leva ensam på den stora gården.

Våren jag fann mig, är en romance i feelgoodmiljö, som handlar om att ge upp gamla drömmar och ge plats för nya. Att våga satsa på sig själv såväl som kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Angelica Jackson-Skarenstedt

  • Livet vi skapade

    Angelica Jackson-Skarenstedt

    En storslagen roman om livslång kärlek, ett oförlåtligt svek och att våga möta det livet ger en. Charlottendahl slott 1905. Pigan Maria har efter en misslyckad trolovning gett upp allt hopp om kärlek och giftermål. För att slippa dramatiken som mä...