Där ljuset hittar in (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kristina Dowling
Utgivningsdatum
2024-06-07
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189817630

Där ljuset hittar in Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-06-07

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett år efter makens plötsliga bortgång tillbringar Freja all sin vakna tid med att arbeta och har mindre kontakt med sina känslor än någonsin. Åtminstone om man ska tro hennes terapeut. Jobbet som advokat blir en tillflykt där hon kan fokusera på andras problem och ignorera sina egna.

När Gabriels storasyster och hennes man gick bort tvekade han inte innan han tog hand om deras dotter Tindra. Men nu, mer än två år senare, börjar han plötsligt få anonyma anmälningar till socialen om att han är en opassande förälder. Han förstår inte varifrån de kommer och hur han ska hindra dem från att rasera det nya liv de byggt upp tillsammans.

När Gabriel söker upp Freja för att få juridisk hjälp ser hon honom först som vilken klient som helst. Men mot hennes bättre vetande börjar de umgås utanför arbetstid och bland middagar och brädspel smyger känslor fram. Men vågar de närma sig varandra och kan Freja verkligen släppa in någon ny i sitt slutna hjärta?

Där ljuset hittar in är en berörande romantisk feelgood om sorgen från att förlora en närstående och om att hitta nytt hopp i livet igen. I sin fjärde roman bjuder Olivia Reimhagen på en berättelse med färgstarka karaktärer i sin hemstad Malmö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olivia Reimhagen