Om ljuset fick stråla (häftad) NY
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2023-11-22
Förlag
Lava Förlag
ISBN
9789189825932
Om ljuset fick stråla (häftad)

Om ljuset fick stråla

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-11-22
249
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Om ljuset fick stråla Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag vet att du är gift. Det är jag med."

Sigrid skriver till Dani. I henne har något uppstått under mötet på sommarkursen. Samtidigt befinner sig Dani mitt i vardagslivet med Alice. Ett vardagsliv som känns alltmer klaustrofobiskt. Ingen av dem får plats. Ingen av dem kan andas. Det som en gång fanns tycks vara borta och kvar är oläkta sår och nya besvikelser.

Om ljuset fick stråla är den tredje, fristående delen om Dani, Sigrid och Alice. En relationsroman berättad ur karaktärernas olika perspektiv. Det är en berättelse om hur rädslor kan hindra oss människor att leva fullt ut och hur olika vi kan uppfatta det som sker.

Stina Willquist har skrivit flertalet böcker inom hälsa och utbildning.
Våren 2021 kom hennes första roman Om färgen var blå. Hösten 2021 kom den fristående uppföljaren Alla mina dejter. Om ljuset fick stråla är den tredje fristående delen i trilogin.
Stina fångar sina läsare med starka berättelser om människor mitt i livet, och erbjuder samtidigt ett tillfälle till reflektion kring egna relationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om ljuset fick stråla
  2. +
  3. Alla mina dejter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla mina dejter av Stina Willquist (häftad).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om ljuset fick stråla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. När kärleken uppstår fast man kämpar emot
    Karolina Orrhede, 25 november 2023

    Om ljuset fick stråla är den tredje delen i Stina Willquists inkännande och känsligt skildrade trilogi om Sigrid och Dani som kämpar för att inte såra någon med sin spirande kärlek. Genom att vi får ta del av både Sigrid och Danis perspektiv och även Danis fru Alice perspektiv kommer vi karaktärerna nära och jag bryr mig om var och en av dem. Boken lämnar mig med en känsla av att jag fått vara med om något alldeles speciellt. Jag känner mig berikad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stina Willquist