Tio gånger pengarna (inbunden) NY
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-04-09
Förlag
Southside Stories
Dimensioner
216 x 141 x 18 mm
Vikt
318 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789189828230

Tio gånger pengarna

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2024-04-09
339
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Två tunga kapitalförvaltningsproffs avslöjar sin dokumenterade metod. Det här är boken för läsaren som verkligen vill förstå hur man kan bli rik på aktier.

Tio gånger pengarna bygger på en modell som utvecklats av två rutinerade kapitalförvaltare som nått resultat ingen vågat drömma om. Med över 15 års erfarenhet av professionell kapitalförvaltning i ryggen visar författarna hur du med långsiktiga aktieinvesteringar kan bli rik på aktier.

Boken har ett upplägg i fyra delar. Läsaren lär sig om vilka företag som lämpar sig särskilt väl för långsiktiga aktieinvesteringar och varför, att analysera siffror och förutsättningar för fortsatt värdeskapande, de effektiva verktygen och metoderna för att värdera företag och deras aktier samt hur man bygger, följer upp och sköter sin aktieportfölj på ett effektivt sätt. Här är en viktig aspekt även de beteendemönster som hindrar placerare från att skapa långsiktigt bra avkastning. Avslutningsvis presenteras metoder och verktyg för utvärdering och uppföljning av långsiktiga aktieinvesteringar.

Marcus Lüttgen (författare) har tillsammans med Leif Törnvall förvaltat aktier i mer än 15 år och under denna tid nått oerhört goda resultat. Idag är de verksamma i den egna verksamheten Xenet Invest.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tio gånger pengarna
  2. +
  3. Bygg din egen pengamaskin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bygg din egen pengamaskin av Marcus Hernhag (kartonnage).

Köp båda 2 för 588 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »