Hjärtats sånger: Resan genom Livet fortsätter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hjärtats sånger (del 3)
Utgivningsdatum
2023-11-24
Förlag
Media 24 / Digibook
ISBN
9789189835436

Hjärtats sånger: Resan genom Livet fortsätter E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-11-24
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"Hjärtats Sånger Del 3 - Resan genom Livet fortsätter", en fortsättning på Gunilla Eddeborns förunderliga resa genom livets labyrint av känslor och erfarenheter. Denna tredje bok i den emotionellt gripande diktsamlingen bjuder in läsaren till en ännu djupare och mer nyanserad upptäcktsfärd in i författarens själ.

Gunillas poetiska röst fortsätter att stråla direkt från hjärtat, vars varje ord är en tröstande och vägledande melodi som omfamnar läsaren. Varje dikt är en portal till förundran och en spegel som reflekterar både de glänsande stunderna av hopp och de mörkare skuggorna av smärta.

Dikterna avslöjar kärlekens mystik, smärtans eviga närvaro, hoppets strålande ljus och drömmarnas förunderliga dans. Läsaren blir inte bara en åhörare utan en medresenär på denna poetiska expedition genom själens landskap.

Gunilla skapar en odödlig värld av ord, en bok som inte bara läses utan omfamnas och återvänds till, gång på gång, för att utforska nya skiftningar av känslor och för att finna en djupare förståelse för sig själv och för den värld vi delar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunilla Eddeborn

  • Hjärtats sånger: En resa genom livet

    Gunilla Eddeborn

    "Hjärtats Sånger" är en samling dikter av författaren Gunilla Eddeborn. I detta djupt personliga verk bjuds du med på en resa genom ett liv: en värld av de tankar, känslor och relationer som format en människa. Det är en öppen bok om kärlek, smärt...

  • Hjärtats sånger: Fortsättningen på Resan genom Livet

    Gunilla Eddeborn

    "Hjärtats sånger Del 2 - Fortsättningen på Resan genom Livet" är en fortsättning på författaren Gunilla Eddeborns känslosamma och introspektiva resa genom livet, som inleddes med den gripande första delen. Denna nya diktsamling bär vidare på den p...