Hoppas du dör kärringjävel! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (99.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Annika Kits
Utgivningsdatum
2023-12-05
Förlag
Bookea
ISBN
9789189842007

Hoppas du dör kärringjävel! Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Varför, mamma, förstör du mitt liv när det är som allra bäst, när jag är som allra lyckligast? Hoppas du dör kärringjävel!" Med en hård smäll stängdes ytterdörren igen. Jag var så jävla arg, det fullständigt kokade inom mig!

"Hoppas du dör kärringjävel" är en sann berättelse där vi följer Lindas uppväxt med en alkoholiserad mamma. En värld mellan hopp och förtvivlan. Linda berättar öppet om hur hon själv faller in i ett ohälsosamt läkemedelsberoende och ger en ärlig skildring av hur ett beroende ter sig, utvecklas och avslutas. Vi läser om lögnerna och skuldkänslorna, men också om kampen för att till slut bli ren, för hennes familjs och hennes egen skull.

Boken riktar sig till dig som har erfarenhet eller känner någon med erfarenhet av att växa upp nära missbruk. Till dig som arbetar med människor i skola, förskola eller på andra områden. Till dig som vill få mer kunskap och insikt i familjesjukdomens kärna där skam och tystnadskultur skapar tragedier och utanförskap. Det är en bok som ger ett unikt perspektiv på ett alldeles för vanligt problem, ett problem vi måste ta hand om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hoppas du dör kärringjävel!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra!!
    Ännu ett maskrosbarn, 14 januari 2024

    Såna här böcker behövs och gör så mycket nytta för att kanske förstå oss på oss själva eller andra. Fantastisk med mycket igenkänning för en med en trasig uppväxt.
    Mycket enkel, lättläst och informerande. Samtidigt stor inlevelse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Jonsson