Tunna blå (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (465.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Svaneland
Utgivningsdatum
2023-09-20
Förlag
Bookea
ISBN
9789189842168

Tunna blå Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-09-20

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Medborgarplatsen i Stockholm förvandlas till ett slagfält. Poliser och våldsamma demonstranter ryker ihop och det blir startskottet till ett hemligt krig mellan den vänsterextrema gruppen Vox Populi och poliserna som tröttnat på att försöka utföra sina jobb med bakbundna händer. När två av hans kollegor hamnar på sjukhuset med livshotande skador bestämmer sig polismannen Jörgen för att ta lagen i sina egna händer.

Efter händelserna i Bleka blå har Veronica slutat på polisen och tagit ett jobb på ett säkerhetsbolag. När ett rutinärende sätter henne i konflikt med en maskerad inbrottstjuv bestämmer hon sig för att ta reda på mer om den mystiska mannen och sätta stopp för organisationen som han jobbar för. Under tiden väntar hon tålmodigt på att den enda andra överlevaren från Spegelhuset ska vakna från sin koma.

Uppföljaren "Tunna blå" är en berättelse om hämnd, solidaritet och rättfärdighet. Den kretsar kring tre moraliska personer som tvingas begå omoraliska gärningar för att skydda människorna de älskar, och därmed riskerar att förlora sig själva på vägen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Blyckert

  • Bleka blå

    Richard Blyckert

    När Mikael vaknar upp från en fylla befinner sig en ung kvinna i hans lägenhet. Hon har videobevis på en misshandel han utfört och tänker gå till polisen om han inte hjälper henne hitta hennes syster som har blivit bortförd av en sekt. I svallvågo...

  • Kalla blå

    Richard Blyckert

    Strax utanför Stockholm blir en ung kvinna påkörd av en bil och avlider. På ytan framstår det som en vanlig olycka, men journalisten Vanessa Bauer får ett samtal från en person som påstår att det bara är en liten pusselbit av något större. Något s...