Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2024-05-29
Förlag
Stevali
Dimensioner
246 x 175 x 19 mm
Vikt
688 g
SAB
Prc
ISBN
9789189847033

Stora båtboken : segelbåt

Inbunden,  Svenska, 2024-05-29
345
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken vänder sig till dom som funderar på att skaffa sig en segelbåt eller som sedan ett par år har en och börjat njuta av skärgårdslivet, men som känner sig lite osäkra på hur allt fungerar på sjön, vilka regler och lagar som gäller och hur man till exempel bör göra om man blir överraskad av hårt väder eller hur man kan göra för att undvika alltför hårt väder.

Det finns även för många båtägare som känner sig lite osäkra på hur man på ett tryggt och lugnt sätt lägger till med sin båt. Det är alltför vanligt med incidenter när många båtar skall trängas om utrymmet i en hamn och det är alltför vanligt att stämningen ombord kan bli lite "uppisskad". Med bara lite förkunskap så kan båtlivet bli så mycket lugnare, trevligare och säkrare.

Men det viktigaste med boken är att den ger varje båtägare mer kunskap och information om SJÖSÄKERHET och NAVIGATION, vilket en båtägare aldrig kan få nog kunskap i.

Per Isacsson som skrivit boken är sedan unga år uppvuxen på sjön. Förutom att han i hela sitt liv tävlat på elitnivå inom både kappsegling, vattenskidor och motorbåtar har han arbetet med utveckling och konstruktion av många av våra mest populära fritidsbåtar. Genom många sjöäventyr och seglingar i både Medelhavet och över Atlanten har han skaffat sig en bred kunskap inom allt som har med båtliv att göra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stora båtboken : segelbåt
  2. +
  3. Stora båtboken : motorbåt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora båtboken : motorbåt av Per Isacsson (inbunden).

Köp båda 2 för 690 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Isacsson

  • Stora båtboken : motorbåt

    Per Isacsson

    Hör du till dom som vill ge dig ut på böljan den blå men som känner dig lite osäker på hur allt fungerar på sjön. Eller hör du till dom som glädjande nog redan njuter av ditt båtliv men ändå känner dig lite osäker på hur det fungerar med navigatio...