Skarakannibalens dotter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2023-10-17
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Vagner, Tomas (form)
Dimensioner
14 x 189 x 130 mm
Vikt
235 g
SAB
Lz
ISBN
9789189854260
Skarakannibalens dotter (häftad)

Skarakannibalens dotter

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2023-10-17
180
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hennes pappa är gåtfull, full av både kärlek och förstörelse. Han blir både hennes frälsare och hennes värsta mardröm. Det här är en berättelse om överlevnad och kärlek, om en dotter och hennes pappa. Genom det mörka kaoset av ett liv präglat av våld och smärta kämpar hon för att finna sitt eget ljus. Men kärleken till pappan är ofrånkomlig, även om den är komplicerad och smärtsam. Hon bär på ett hopp om förändring och desperat längtan efter en pappa som hon kan älska utan rädsla. Denna gripande memoar fångar ögonblicken av rädsla, glädje och förlåtelse som formade deras relation. Det är en historia om att hitta styrkan att bryta mönster och omvandla smärta till läkning. En djupt personlig berättelse om att älska, förlåta och äntligen hitta frid.

Jamie-lee är en ung kvinna som efter ett liv präglat av totalt mörker vill vända sina tragiska livserfarenheter till någonting positivt. Hon vill här berätta om att det är fullt möjligt att förändra sitt liv till det bättre, oavsett tidigare förutsättningar. Hon drömmer om att föreläsa kring ämnet och även att skriva fler böcker i syfte att inspirera och lära.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skarakannibalens dotter
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 259 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »