Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Michel Riddez
Utgivningsdatum
2023-09-27
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789189868021

Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-27

Styckköp

209
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur bär man sig åt för att bli rik och ta kontroll över sin framtida ekonomi?

De flesta uppfostras av skola och föräldrar att skaffa sig en säker inomst, ett bra jobb med utvecklingsmöjligheter ... och de hamnar snart i en tillvaro full av avbetalningar, skulder och ekonomiska åtaganden. De fasar för att förlora jobbet och ser fram emot en otrygg ålderdom.

Robert Kiyosaki hade under sin uppväxt tillgång till råden från en "rik far" som lärde honom hur man ska tänka och handla för att bli ekonomiskt oberoende: att inte arbeta för pengar utan låta pengarna arbeta.

I Rich Dad Poor Dad delar han i sju lättlästa kapitel med sig av sina kunskaper och erfarenheter om vägen till ekonomiskt oberoende. Han ger dessutom ett stort antal handfasta råd om hur man snabbt ska komma igång. Boken ger med många exempel en förklaring till varför så många som arbetar för att bli rika aldrig blir det - medan vissa som inte tycks arbeta särskilt mycket verkligen lyckas.

Främsta orsaken till att människor kämpar med ekonomiska problem är att de har tillbringat åratal i skolan utan att få lära sig något om ekonomi. Resultatet är att de har lärt sig att arbeta för pengar.... men inte hur de ska få pengarna att arbeta för dem.

Robert Kiyosaki, författare till Rich Dad, Poor Dad

Rich Dad Poor Dad har sålts i mer än nio miljoner exemplar i 30 länder. I Sverige har boken sålt i mer än 30 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rich Dad Poor Dad - vägen till ekonomisk framgång. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Douglas 14 år
  Douglas, 31 mars 2024

  Det var en riktigt bra bok som var lärorik och intressant.

 2. Helt okej bok.
  Niclas, 19 februari 2024

  Om boken är din första inom området pengar och investeringar så kommer du uppskatta boken. Det är en äldre bok med amerikansk syn på socialism. Men investeringsfilosofi blir aldrig gammalt.

 3. Bra tänk
  Tjorven, 30 december 2023

  Får en att tänka i nya banor, dock väldigt superamerikanskt tänk

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Robert Kiyosaki