Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2024-01-23
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Vagner, Tomas (form)
Dimensioner
12 x 206 x 140 mm
Vikt
485 g
SAB
Qb
ISBN
9789189869448

Ledarskap för hjärnåldern

Häftad,  Svenska, 2024-01-23
221
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ledarskap för hjärnåldern

Förr i tiden, i muskelsamhället, var arbete detsamma som att bära järn, hugga träd eller skruva i skruvar vid ett löpande band. Medarbetarnas kvaliteter bedömdes då utifrån fysisk styrka, motorik och uthållighet.

Idag handlar arbete i allt högre utsträckning om att lösa problem - riktigt komplexa problem dessutom. Vi lever numera i hjärnåldern. Och det räcker inte att vi får tag på hjärnor som i sig fungerar alldeles utmärkt, de måste dessutom fungera ihop med andra hjärnor!

Aldrig har det varit tydligare att samarbete är den utmärkande framgångsfaktorn för människan som art. Och aldrig har det varit tydligare att ledarskapet har en avgörande betydelse för framgångsrikt samarbete.

Med personliga erfarenheter och betraktelser, speglade i modern forskning och studier kring allt från ekonomi och psykologi till hur den mänskliga hjärnan fungerar, belyser boken fem viktiga områden för ett framgångsrikt och hållbart ledarskap i en tid då allt förändras snabbare än någonsin: Framtidstro, Reflektion, Empati, Uthållighet och Delaktighet - allt samlat under den psykologiskt kittlande akronymen F.R.E.U.D.

Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som författare, föreläsare och rådgivare med fokus på kommunikation, ledarskap och medarbetarengagemang. Han har tidigare skrivit åtta uppmärksammade böcker på dessa teman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap för hjärnåldern
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 470 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tommy Lundberg