Sjuksköterskor på liv och död (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2024-05-07
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
10 x 230 x 120 mm
Vikt
585 g
SAB
Vnd
ISBN
9789189884380

Sjuksköterskor på liv och död

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2024-05-07
189
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"jag har livet i min hand,
det är ett stort ansvar"

Vi möter dem på akutmottagningar och äldreboenden, på vårdcentraler och i operationssalar. Varje dag, dygnet runt kämpar sjuksköterskor över hela landet för att rädda liv, lindra smärta och ge hopp i förtvivlade situationer.

Här delar trettio sjuksköterskor med sig av historierna de själva aldrig glömmer. Det är berättelser fyllda av stolthet, glädje och liv - men här finns också sorgliga och svåra händelser, besvikelse och trötthet. Det här är deras egna ord om hur det är att vara sjuksköterska i Sverige i dag.

Efter många år som nyhetsreporter inom press, radio och tv, utbildade sig Helena Mirsch 2001 till medicinjournalist vid Karolinska institutet. Hon har varit reporter, redaktör och projektledare på SVT och arbetat med program som Livslust, Toppform, Fråga Doktorn och Doktor Åsa.

2010 började hon på tidningen Vårdfokus och har sedan dess skrivit om vården i allmänhet och om sjuksköterskor i synnerhet. Sedan 2021 är hon verksam som frilans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sjuksköterskor på liv och död
  2. +
  3. Myten om det normala : att läka trauma och sjukdom i en toxisk kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Myten om det normala : att läka trauma och sjuk... av Gabor Maté, Daniel Maté (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »