Novemberbarn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (193.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Persson
Utgivningsdatum
2023-11-25
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189885110

Novemberbarn Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-25

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Samuel släppte ut en hög snyftning och började sedan gråta med djupa och smärtsamma hulkningar. Han hade aldrig varit så rädd i hela sitt liv som han var just nu. Det kändes som om hjärtat slog 500 slag i minuten och att det skulle hoppa ur bröstet på honom. Han kunde inte andas på grund av de kraftiga hulkningarna och han insåg att han måste lugna sig. Han förde upp sin ena axel mot kinden i ett försök att torka bort tårarna. Det var då han kom åt den, ögonbindeln. Det var därför det var så mörkt.

Det är snart jul och i ett kallt och snöigt Uppland har personalen från polismyndigheten samlats för årets julfest på ett av hotellen i centrala delarna av Uppsala. Thomas Lavinder, polis, familjefar och matälskare, är på plats men innan han ens hunnit tagit sin första tugga kommer larmet in om en försvunnen 12-åring pojke. Thomas och hans kollegor på Betongsuggan jobbar både dag och natt för att hitta honom. Men så hittas en pojke död i skogen. Är det redan för sent?

Novemberbarn är en fristående del i serien om poliserna i Betongsuggan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Betongsuggan

    Elin Roth, Linda Pike

    Johanna rös till vid tanken på den unga flickan och minnet av den spruckna skallen. Den bleka huden med blod över både ansiktet och de bara armarna. Skrapsåren. Ögonens blinda stirrande. Johanna Rosling, en ovanligt ung kriminalkommisarie hos Upps...