Scenskräck (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Döden på turné (del 2)
Inläsare
Rolf Jenner
Utgivningsdatum
2024-04-10
Förlag
Bookea
ISBN
9789189894518

Scenskräck Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-04-10

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Helena Sandin har tillsammans med de rutinerade kriminalassistenterna på Riksmord i Stockholm återigen fått en rad komplicerade mordfall att lösa, denna gång i teatermiljö.

Ett av morden inträffar mitt under en föreställning och Helena får leda sitt team in bakom ridån på en välkänd teater i centrala Stockholm. Men vilket är motivet? Är det fråga om utpressning eller handlar det helt enkelt om kollegialt hat?

Parallellt med det komplicerade utredningsarbetet försöker Helena, som numera är nykter alkoholist, att få till en bättre relation med sin exmake. När hennes frånvarande och hatade fader plötsligt dyker upp söker hon sin före detta mans hjälp.

"Scenskräck" är en fristående uppföljare till Döden på turné, och är en kriminalroman med högt tempo i text och handling. Den har pusseldeckarens ingredienser och upplösningen låter vänta på sig till sista kapitlet.

Författaren Rolf Jenner är själv en mycket efterfrågad skådespelare och artist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rolf Jenner

  • Med döden på turné

    Rolf Jenner

    En kvinna hittas strypt med en mystisk inskription i nacken. Helena Sandin från Stockholm får i uppdrag att lösa mordfallet, men det visar sig att mördaren inte var färdig. Fler kroppar och frågor dyker upp men svaren är ingenstans att finna. Samt...