Statsrådet och glöden (ljudbok) NY
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lars Winclair
Utgivningsdatum
2024-04-16
Förlag
Bookea
ISBN
9789189894525

Statsrådet och glöden Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När statsminister Tryggve Berggren plötsligt tvingas bereda plats i regeringen åt en äldre minister med oklara uppgifter är valet enkelt: Bengt-Anders Pålsson. Bengt-Anders, den ständige andre vice ordföranden som hittills aldrig har behövt leda ett möte, tar sig minst sagt överraskad an uppdraget. Tillsammans med sin briljanta unga stabschef (och av olika anledningar även hennes farfar) ger han sig ut på en resa genom landet för att söka upp dem som var med när Sverige var som bäst. Kommer han att hitta svaret på hur samtiden och framtiden ska hanteras? Någon dör, någon försvinner och en bok från 1968 kanske innehåller svar på åtminstone något ...

På www.sockradeflingor.blogspot.com kan du läsa mer om boken och författarna, berätta vad du tyckte och ställa frågor till dem (och här hittar du också persongalleriet vilket du kan ha nytta av om du lyssnar på ljudboken :-).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Statsrådet och glöden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inger
    -, 19 april 2024

    Rolig o tänkvärd bok. Jag är ett stort fan av ursprungs stadsråds-böckerna o tycker författarnas analyser av politikens o samhällets utveckling är i samma anda som Herr Balderssons! Bra jobbat. Jag har alltid trott på Jan Mårtenson som Baldersson.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna