Hållbar hjärna med mindfulness (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2024-02-09
Förlag
Ekström & Garay
ISBN
9789189907287

Hållbar hjärna med mindfulness E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-02-09
99
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vill du styras av bruset omkring dig eller vill du själv ta kontrollen över ditt liv?

Vi lever i ett distraktionssamhälle där fokus är en bristvara och stress en överskottsvara. Hur kan vi gå från att känna tidsbrist till att investera tid i rätt saker? Hur kan vi gå från att styras av bruset runtomkring via det ständiga informationsflödet till att själv ta kontrollen?

Ett omedvetet självledarskap är ofta händelsestyrt och reaktivt då man låter händelser och känslor styra vad man gör. Vi lever i en ?uppmärksamhetsekonomi? som ställer höga krav på vårt fokus, och vi blir lätt ofokuserade, stressade och trötta.

I ett mål_medvetet_ självledarskap agerar vi mer proaktivt och riktar vår ambition mot rätt saker, på ett hållbart sätt. Genom mindfulness kan du bli mer medveten om hur du kan leda dig själv på ett hållbart sätt ? uppnå större fokus, minska den mörka sidan av din personlighets inverkan och bli mer strategisk i hur du lever ditt liv.

Hållbar hjärna med mindfulness är boken för dig som vill jobba mer fokuserat, nå bättre resultat och mående och samtidigt vara i hållbar balans.

Förord av Lina Ejlertsson Fil. dr. i folkhälsovetenskap och Tomas Björkman Samhällsentreprenör, författare & grundare av Stiftelsen Ekskäret och initiativet Inner Development Goals.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »