Ei enää koskaan tavallinen tyttö: selviytyjän tarina väkivallasta, hyväksikäytöstä ja törkeistä seksuaalirikoksista (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.8 MB)
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2024-05-10
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189948327

Ei enää koskaan tavallinen tyttö: selviytyjän tarina väkivallasta, hyväksikäytöstä ja törkeistä seksuaalirikoksista Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2024-05-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner
Never Again an Ordinary Girl (Ei enää koskaan tavallinen tyttö) on tositarina, joka kertoo omakohtaisesti erään tytön kasvatuksesta, jota leimasivat väkivalta, riippuvuus ja törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö. Kate Östman kuvaa alastomalla kielellä ja armottomalla rehellisyydellä kokemuksia tytön tunteiden ja mielen sisältä.

Kate Östman ja Vibery Audiobooks julkaisevat Never Again an Ordinary Girl-kirjan siinä toivossa, että tarina auttaa muita samankaltaisessa tilanteessa olevia.

"Onko totta, mitä sanotaan, että kotelosta tulee kaunis perhonen? Tuleeko minustakin sellainen jonain päivänä? Katsooko joku minua hellyydellä silmissään, puolustaako hän minua pahoilta ihmisiltä, jotka haluavat ottaa perhosen kiinni ja tuhota sen siivet, jotta se ei voisi enää koskaan lentää?"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »