Tillbaka till Atlantis : en roman (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
1991-10-01
Förlag
Weteko
Dimensioner
220 x 155 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789197171809
Tillbaka till Atlantis : en roman (häftad)

Tillbaka till Atlantis : en roman

Häftad Svenska, 1991-10-01

Slutsåld

Atlantis skakar i sina grundvalar av vulkaniska eruptioner. Det en gång så stolta riket går under i en naturkatastrof.
De utvalda räddas och evakueras i Atlantis magnifika luftskepp - vimanorna. Ungdomarnas Yorin och Sira skiljs åt och landar i Egyptens respektive i Sumerernas land.
Mariana Stjerna för oss med fantasins hjälp genom minnen från Atlantis, Pyramidens hemligheter, Druidernas mystik, det Godas seger, Mörkrets död och åter till Atlantis i en hisnande fartfylld skildring där Yorin och Sira spelar huvudrollerna.
Upplev med dem deras sökande och längtan efter att nå vägen till kärlek och glädje.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mariana Stjerna

Övrig information

Stjerna, Mariana. Tillbaka till Atlantis. Weteko Publisher AB. 220 s. Myten om det försvunna Atlantis har inspirerat konstnärer och för- fattare i många sekler. Alla skapar vi våra bilder om det förflutna och för Mariana Stjerna har intresset för de gamla sumerernas, inka- folkens och mayafolkens kulturer alltid varit stort. Intresset har gett henne inspiration att se långt bak i historien och till och med bortom historien ända till det försvunna Atlantis. Mariana Stjerna ger i sin roman Tillbaka till Atlantis en spännande, livfull och roande skildring om hur ungdomarna Yorin och Sira skiljs och möts genom invigningar i Egyptens pyramider och Druidernas mystik för att till slut finna sitt återuppståndna Atlantis och se ljusets seger över mörkret. En annorlunda roman som inspirerar läsarens fantasi och som inte lämnar någon oberörd.