Slussen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
72
Utgivningsdatum
1998-09-01
Utmärkelser
Utmärkt svensk form 1999
Förlag
Journal
Översättare
Carolina Johansson
Medarbetare
Flemming, Gösta (red.) / Nilson, Greger Ulf (form) / Granefelt, Lena (foto)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 155 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Hc.03,Heec.03,Pni
ISBN
9789197239585

Slussen

Inbunden,  Svenska, 1998-09-01
209
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Slussen, ett av Stockholms centrala trafiknav, förbinder Gamla Stan och Södermalm. Fotografen Lena Granefelt har under ett par års tid dag och natt, fångat platsens rörelse, rytm och känsla. Hennes skildring sjuder av energi och enslighet.

För de lekfulla texterna svarar poeten Petter Lindgren.

Lena Granefelt, född 1966 är frilans och arbetar med reportage och reklam, samt egna konstnärliga projekt. Om sin debutbok säger hon: "Jag hoppas att den kan användas som inspirationskälla för att se Slussen på ett nytt sätt. En plats man normalt bara passerar utan att se."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Slussen
  2. +
  3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström-Jones (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Granefelt

Övrig information

Granefelt, Lena, Slussen . . Slussen, ett av Stockholms centrala trafiknav, förbinder Gamla Stan och Södermalm. Fotografen Lena Granefelt har under ett par års tid dag och natt, fångat platsens rörelse, rytm och känsla. Hennes skildring sjuder av energi och enslighet. För de lekfulla texterna svarar poeten Petter Lindgren. Lena Granefelt, född 1966 är frilans och arbetar med reportage och reklam, samt egna konstnärliga projekt. Slussen är hennes debutbok. Jag hoppas att boken kan användas som inspirationskälla för att se Slussen på ett nytt sätt. En plats man normalt bara passerar utan att se. Text på svenska och engelska. Format: 148 x 210 mm.