Samtal i pedagogernas rum
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2005-01-01
Förlag
Nielsen & Norén
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Eac,Ohk
ISBN
9789197261531
Samtal i pedagogernas rum

Samtal i pedagogernas rum

Svenska, 2005-01-01
269
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken ger en annorlunda orientering i pedagogik. Med dialogen som form tydliggörs viktiga pedagogiska tankar. Boken är skriven för yrkesutbildningar och fortbildning inom fritidssektorn. Den vetgiriga Linn har nyss påbörjat sin utbildning till fritidsledare och åker till Stockholm för att som hon tror besöka ett bibliotek. Men det visar sig snart vara ett mycket märkligt bibliotek. Istället för böcker möter hon livs levande pedagoger! Under Linns vandring i Pedagogikens Hus samtalar hon med en rad betydelsefulla pedagoger. Namn som Maria Montessori, Paolo Freire och Jean Piaget visar sig också vara inspiratörer till ett pedagogiskt arbete utanför undervisningen, nämligen fritidsverksamheten!
Linn lär känna deras tankar, samt något om deras bakgrund och personlighet. Samtalen ger henne nya redskap. Linn börjar sökandet efter sin egnen pedagogiska identitet.
Boken ger en annorlunda orientering i pedagogik. Med dialogen som form tydliggörs viktiga pedagogiska tankar.
Samtal i pedagogernas rum är skriven för yrkesutbildningar och fortbildning inom fritidssektorn, men har visat sig fungera även i andra pedagogiska sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samtal i pedagogernas rum
  2. +
  3. El Alamein 1942 : vändpunkten i Nordafrika under andra världskriget

De som köpt den här boken har ofta också köpt El Alamein 1942 : vändpunkten i Nordafrika unde... av Karl Gunnar Norén (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Samtal i pedagogernas rum