Anteckningar från Kosmos : en framtidsforskarens inblickar i drömprofetians och intuitionens värld (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
371
Utgivningsdatum
2007-06-01
Förlag
Matteus Advance AB
Översättare
Linda Odenek, Barbro Lindqvist
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
500 g
SAB
Dok
ISBN
9789197363525

Anteckningar från Kosmos : en framtidsforskarens inblickar i drömprofetians och intuitionens värld

Inbunden,  Svenska, 2007-06-01

Slutsåld

Gordon-Michael Scallion är en internationellt erkänd och respekterad framtidsvisionär som anses vara Edgar Cayces efterföljare. Här berättar han om sitt omvälvande uppbrott från att vara framgångsrik elektronikingenjör till att börja se visioner om stora geologiska omvandlingar och klimatförändringar på jorden.

I boken berättar Gordon-Michael Scallion om sedan länge bortglömda
civilisationer: Atlantis och Lemurien, Hur den stora pyramiden i Gizeh byggdes och vad den hade för syfte, Jordens åtta dimensioner, Ädelstenars och färgers psykiska krafter, Reinkarnation, Samtidiga verkligheter, Den kommande Blå Stjärnan, Sädesfältscirklar, Stjärnväsen, Liv på Mars, Barnen av den Blå Strålen, Det tredje millenniet och mycket mer, bland annat kompletta utskrifter från fem inspelade dialoger med Gordon-Michael Scallions egen inre Källa.

Boken innehåller förutsägelser fram till 2012 och ett kapitel, där författaren berättar om hur vi kan utveckla vår intuition och bli våra egna drömresenärer.

"Vår jord rör sig genom spännande och utmanande tider. Jag kan inte se något slut på världen. Jag ser faktiskt födelsen av en ny värld och ett nytt medvetande."

- Gordon-Michael Scallion
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »