Den gudomliga matrisen : att överbrygga tid, rum mirakler och tro (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2010-10-01
Förlag
Matteus Advance AB
Dimensioner
222 x 145 x 20 mm
Vikt
500 g
ISBN
9789197363594
Den gudomliga matrisen : att överbrygga tid, rum mirakler och tro (kartonnage)

Den gudomliga matrisen : att överbrygga tid, rum mirakler och tro

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2010-10-01

Slutsåld

I slutet av 1900-talet avslöjade en serie experiment inom kvantfysiken sensationella bevis på att det finns ett energinät som förenar allting i våra liv och vår värld, ett energinät som förbinder hela skapelsen - Den Gudomliga Matrisen.

Gregg Braden, f. d. chefsprogrammerare för flygplansteknik och numera en ofta anlitad föreläsare, har forskat efter kunskaper om detta energinät i avlägsna kloster i Egypten, Peru och Tibet samt i glömda texter som utgavs av den första kristna kyrkan, och funnit att kunskaper om energinätet finns kvar som en kod gömd i de gamla skrifterna.

På ett populärvetenskapligt sätt och med berättelser ur verkliga livet visar Gregg Braden oss att världen omkring oss är en återspegling av våra trosföreställningar, vilket är det enda som begränsar oss. Men det är nu på väg att förändras. Genom 20 nycklar av medvetet skapande visar han hur vi genom att lära oss känna igen och svara på Matrisens språk blir medskapare i våra liv och kan åstadkomma de förändringar vi önskar - alltifrån förbättrad hälsa till tillfredsställande karriärer och sunda relationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den gudomliga matrisen : att överbrygga tid, rum mirakler och tro. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Här finns att läsa om en sanning som länge dolts..
    Gunn-Britt, 12 februari 2014

    Svåra begrepp förklaras och tydliggörs så att det svåra görs enkelt! Äntligen beskrivs varför det goda kommer att vinna. Konspiration och lögner kommer att vara ett minne blott! Tack för denna bok!!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gregg Braden