Se på konst : Carl Larsson (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2000-08-01
Förlag
Boviggen förlag
Översättare
Ann Sundén-Cullberg
Originalspråk
Norska
Originaltitel
Se på kunst - Carl Larsson
Illustrationer
ill.
Dimensioner
265 x 212 x 9 mm
Vikt
438 g
SAB
Ibz Larsson, Carl,u
ISBN
9789197366410
Se på konst : Carl Larsson (inbunden)

Se på konst : Carl Larsson

Inbunden Svenska, 2000-08-01
109
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Lande, Marit - Se på konst: Carl Larsson Förlag Boriggen. Ca: 50 sidor . Carl Larsson är vår kanske mest folkkära konstnär. Han bodde i Sundb om tillsammans med sin fru och parets barn. Både det vackra hemmet och den stora familjen fick tjäna som motiv till många av hans tavlor. I denna berättar Marit Lande, konstpedagog vid Munchmuseet i Oslo och fö rfattare till ett flertal böcker om Edward Mucnh, till Carl Larssons m erst kända och populära målningar om de centrala händelserna i konstnä rens liv. Både sorgen och glädjen får plats i denna rikt illustrerade bok. Boken vänder sig till barn från åtta år, men även många vuxna kom mer att finna lärorik. Författare till bokpresentationen: Linda Bertil sson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Se på konst : Carl Larsson
  2. +
  3. Handbok för superhjältar 5 - Försvunna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för superhjältar 5 - Försvunna av Elias Våhlund, Agnes Våhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Se på konst : Carl Larsson

Övrig information

Lande, Marit - Se på konst: Carl Larsson Förlag Boriggen. Ca: 50 sidor. Carl Larsson är vår kanske mest folkkära konstnär. Han bodde i Sundbom tillsammans med sin fru och parets barn. Både det vackra hemmet och den stora familjen fick tjäna som motiv till många av hans tavlor. I denna berättar Marit Lande, konstpedagog vid Munchmuseet i Oslo och författare till ett flertal böcker om Edward Mucnh, till Carl Larssons merst kända och populära målningar om de centrala händelserna i konstnärens liv. Både sorgen och glädjen får plats i denna rikt illustrerade bok. Boken vänder sig till barn från åtta år, men även många vuxna kommer att finna lärorik. Författare till bokpresentationen: Linda Bertilsson.