Bajen Fans 25 bast (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2006-11-01
Förlag
Sigma förlag
Medarbetare
Nauclér, Martin (form) / Nauclér, Martin (foto)
Illustratör/Fotograf
Mattias Häggström
Illustrationer
foto
Dimensioner
306 x 246 x 20 mm
Vikt
1040 g
ISBN
9789197370363
Bajen Fans 25 bast (inbunden)

Bajen Fans 25 bast

Inbunden, Svenska, 2006-11-01
302

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Året var 1981. För att några unga killar skulle kunna se Hammarby spela fotboll på bortaplan organiserade de sig i en förening. De kallade sig Bajen Fans. 25 år har gått sedan dess, 25 år av sånger på läktaren där Hammarby spelat.Det här är en berättelse om föreningen de unga killarna startade som kom att få 4000 medlemmar och bli en av Sveriges mest hängivna klackar. Det här är berättelsen om kärleken till en idrottsförening, om passionen på ståplats och viljan att bära fram de grönvita färgerna till vinst. Det här är berättelsen oom 25 år av genmenskap, i både med- ochh motgång. Dert här är berättelsen om en livsstil inte om en hobby.
Fotograf Martin Nauclér fortsätter i denna bok sin unika dokumentation av livet runt Hammarbys fotbollslags fans. Boken är en summering av hans mer än 25-åriga dokumentation. Hans första bok om Bajen Fanns från 1995 är tyvärr slutsåld men detta är en värdig fortsättning.
Billy Rimgard är en ung skribent med ett stort hammarbyhjärta och Mattias Häggström är en mycket skicklig tecknare som väl mäter sig med de stora sportkarikatyrernas mästare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bajen Fans 25 bast
  2. +
  3. I sällskap med döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt I sällskap med döden av Ingvar Carlsson (inbunden).

Köp båda 2 för 531 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Billy Rimgard

  • Alléz! Alléz! Socialgrupp tre

    Billy Rimgard, Robban Ljung

    Alléz! Alléz! Socialgrupp tre! är Robert Ljungs unika historia. Det är berättelsen om en liten kille som växer upp bland pundarna i Stockholms södra förorter, som placeras i fosterhem där han används som arbetskraft och som alla är övertygade komm...

Övrig information

Hammarby IF:s supporterklack Bajen Fans föddes hösten 1981. Under de 25 år som gått har Bajen Fans sjungit fram sitt lag på läktare över hela Sverige. Lagom till jubileumet har nu historien sammanställts i boken "Bajen Fans 25 Bast". Fotografen Martin Nauclér, illustratören Mattias Häggström och skribenten Billy Rimgard har följt Bajen Fans väg från att vara ett litet pilsnergäng som hade möten i ett kök på Södermalm till att bli Sveriges största ungdomsförening. Boken tar oss med på bortamatcher, till arbetet i föreningslokalen och självklart upp på Söderstadions legendariska E1-läktare där kärleken till Hammarby inte vet några gränser.