Alla tiders häxliv eller sökandet efter gudinnan
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Förlag
Books-on-demand
Dimensioner
148 x 211 x 12 mm
Vikt
260 g
SAB
B
ISBN
9789197382922
Alla tiders häxliv eller sökandet efter gudinnan

Alla tiders häxliv eller sökandet efter gudinnan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Svenska
226
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken är den tredje i en serie på sju böcker som tillsammans symboliserar regnbågens sju färger och människans sju chakran. Häxboken är både en bok för nybörjare och för de som redan har påbörjat sin vandring inom häxmagin. Den består av olika delar där du bl a får insikter om och hittar vägar till din Kvinna, din Gudinna och din Häxa. I boken ingår ceremonier, häxmagi, ledda meditationer, tolkning av runkort, fullemånevandringar och mycket mer. Alla Tiders Häxliv är tänkt att hjälpa dig i ditt sökande efter dig själv genom utvecklandet av din intuition och en stark tillit till dina förmågor. Ju mer du följer Gudinnans väg desto mer klarhet och styrka får du. Jag inbjuder dig att påbörja en egen resa på Gudinnans väg - enligt dina förutsättningar, dina behov och dina visioner!'Mitt namn är Lena Sjöström. Jag fick hösten 1998 en vision om att jag skulle skriva 7 böcker - ett för varje chakra. Jag fick också till mig vad böckerna skulle handla om och vad de skulle heta. Det var helt enkelt bara för mig att sätta igång! Vintern 2000 utkom min första bok !Alla Tiders Tarot", sommaren 2002 utkom min andra bok "Alla Tiders Dikter" och snart kommer min tredje bok "Alla Tiders Häxliv" ut (2003).Jag är 51 år gammal, har 5 barn, bor i Sollefteå och har sedan 1991 ett eget företag - numera också förlag - som heter Stjärnljusterapier. Jag påbörjade min astrologutbildning för 18-20 år sedan och utbildar mig hela tiden. 1995 blev jag auktoriserad tarottolkare men jag har spått i kort i 15 år. Sommaren 1999 startade jag upp en "häxcirkel" med några goda vänner och tillsammans har vi gjort fullemånevandringar varje fullmåne sedan dess. Sedan sommaren 2002 arbetar jag med chakreregressioner, en healingmetod där jag letar mig tillbaka till ursprunget till svårigheter, sjukdomar och mönster. Jag har kurser i Tarot, Drömtydning, Gudinnevägen och Hur man hittar sin styrka (Häxan). Jag har regelbundet medverkat i Radio Västernorrland och hjälpt människor att tolka sina drömmar, jag har spått i kaffesump i direktsändning och även pratat om andlig utveckling, häxliv och kvinnokraft. Jag utvecklar mig hela tiden inom det andliga området och blir nog aldrig fullärd! Det är ett underbart liv med många möjligheter till erfarenhet och växt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla tiders häxliv eller sökandet efter gudinnan
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla tiders häxliv eller sökandet efter gudinnan. Sätt ditt betyg »
  1. Bra och insiktsfullt
    silver, 16 november 2015

    Jag tycker att boken är bra skriven och informativ. Så här kan häxlivet se ut! Det är intressant att följa Lena Sjöströms egen resa/utvekling och fast att jag är en erfaren häxa så fick jag nya infallsvinklar och ideér. Sedan väljer man förstås själv ut godbitarna efter sina erfarenheter och inriktningar.

Visa alla 1 recensioner