Programmering 2 med C# (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2015-10-01
Förlag
Taifun Education
Dimensioner
210 x 150 x 17 mm
Vikt
400 g
SAB
Pubb
ISBN
9789197420433
Programmering 2 med C# (inbunden)

Programmering 2 med C#

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-10-01
559
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna bok är en fortsättningskurs i programmering och bygger på boken Programmering 1 med C#. Den öppnar helt nya möjligheter att skriva roliga och intressanta program i mycket större utsträckning än tidigare. Med hjälp av praktiska programexempel demonstreras de mest relevanta koncepten inom objektorienterad programmering. Du får en ledtråd om vad som är relevant för objektorienterad modellering och implementation. Du kommer i fortsättningen att kunna koppla dina C# program både till grafiska gränssnitt och databaser - kopplingar som är avgörande för att utveckla applikationer för verkliga miljöer. Boken är en cocktail gjord av massor av olika och spännande ingredienser. Den börjar med en behandling av Windowsprogrammering - små grafiska applikationer med möjligheter till interaktion och menyval, bl.a. en egen webbläsare. Sedan fortsätter den med de teoretiskt tyngre bitarna: En djupdykning i objektorienterad programmering följer. Filhantering lär dig bl.a. att kryptera filer. Boken avslutas med en introduktion till databaser och SQL samt hur man kombinerar SQL med C#. Med dessa verktyg i handen kommer det inte längre finnas några gränser för din kreativitet, uppfinningsrikedom och fantasi. Hemligheterna bakom IT kommer att avslöjas för dig en efter den andra.

Det centrala innehållet i boken följer Skolverkets kursplan GY 2011 för Programmering 2. Men precis som sin föregångare Programmering 1 med C# innehåller boken även en hel del extra material som tas upp för att både göra lektyren roligare och befästa samt fördjupa kunskapen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Programmering 2 med C#
 2. +
 3. Programmering 1 med Java

De som köpt den här boken har ofta också köpt Programmering 1 med Java av Taifun Alishenas (inbunden).

Köp båda 2 för 1118 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Programmering 2 med C#. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inte för kursen
  Zågaren, 27 september 2020

  Den här boken innehåller en massa exempelkod och program man kan kolla på men den är absolut inte bra för själva kursen. Det är svårt att navigera i boken och den är tyvärr inte bra för kursen. Det finns tydliga saker som man ska kunna för att klara kursen men dom sakerna är begravda i en massa annat och man springer igenom exemplen så jag ser ingen nytta av att använda en bok till programmering när även kurserna hänvisar till youtube videos..

 2. Suverän! men...
  Ruben Pettersson, 6 maj 2016

  Önskar dela upp mitt inslag i två delar.

  OBS: Beställ bok härifrån http://www.taifun.se/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=41

  BOKUS
  Riktar en stor känga till Bokus som ej klarat leverera boken tids nog. Det tog mer än 18 dagar innan boken ankommit till lokala postkontoret. Därmed avrådes samtliga studerande starkt från beställa ifrån Bokus.
  Inte nog med det, Bokus informerade mig aldrig om försening förrän 13 dagar först efter beställning gjort. Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Taifun Alishenas